Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

In de natuur komen veel planten en kruiden voor die gezonde of geneeskrachtige werkingen hebben. Ze dienen nog al eens als de basis bij ontwikkeling van medicijnen of worden dan chemisch nagemaakt. In de voedingssupplementen die wij aanbieden worden uitsluitend de natuurlijke werkzame stofjes gebruikt.

Met het geven van de voorgeschreven hoeveelheid voedingssupplementen is de werking en herstel meer geleidelijk en het resultaat natuurlijker.  Als na verloop van tijd (soms een paar dagen, soms enkele weken) de klachten zijn verdwenen kan de dagelijkse hoeveelheid stapsgewijs worden afgebouwd.  Als de klachten zich toch weer lijken aan te dienen kan, eventueel op een lagere dosis worden verder gegaan.

Net als bij uw eigen gezondheid is uw eigen waarneming leidend om te zien of de ongewenste situatie verbeterd. Zolang de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet wordt overschreden is kans op negatieve bijwerkingen beperkt. Bij twijfel begin je voorzichtig en bouw je de dosis op naar de aanbevolen hoeveelheid. Let daarom wel goed op dat u voedingssupplementen niet gebruikt in combinatie met medicijnen  met dezelfde actieve stofjes. Bij twijfel: raadpleeg ook uw dierenarts!

BELANGRIJK: BIJ ACUTE HEFTIGE KLACHTEN RAADPLEEG ALTIJD DIRECT DE DIERENARTS